Vragen of heeft u interesse in de woningen van De Bovenhof?

Neem vrijblijvend contact op met één van de makelaars of maak direct een account aan via de website.

Contact met één van de makelaars Account aanmaken

 

BOUW IS GESTART!

Alle woningen zijn officieel verkocht!

.
.

Wonen in het groen

De Bovenhof: De bouw is gestart!

Op een prachtige locatie aan de rand van Hoeven realiseert Van Agtmaal in samenwerking met Somnium Real Estate het plan De Bovendonken. Het plan De Bovenhof vormt onderdeel van het plangebied De Bovendonken en telt 19 appartementen in diverse groottes. De luxe koopappartementen worden omgeven door groen, waar u uitzicht heeft op de landerijen welke zich bevinden naast het plan. Landelijk wonen op een centrale ligging in Hoeven.

De bouw van de Bovenhof is inmiddels in volle gang! Binnenkort zullen de eerste contouren van het gebouw zichtbaar worden. Men zal hier fijn gaan wonen!

Landelijk wonen in Hoeven

Ontdek het plan De Bovendonken

Waarom wonen in De Bovenhof?

Wonen omgeven door groen met geweldig uitzicht
Gasloos en duurzaam door de warmtepomp, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie
Onderhoudsvrije jaren
Landelijk wonen, maar toch centraal door de fantastische locatie met veel voorzieningen op loopafstand
Hoogwaardige afwerking door toepassing van metselwerk, hout en aluminium.

INTERVIEW MET KOPERS ANITA (59) EN JACK (60)

"Van vrijstaande woning naar een appartement…. een unieke kans!"

Maak kennis met De Bovenhof

De 19 luxe koopappartementen worden omgeven door het groen, wat terug te zien is in het appartementencomplex. Het gebouw bestaat uit vier bouwlagen, waaronder de stallingsgarage op de begane grond. Door het groene talud tegen het complex, lijkt het gebouw te rusten op het groen. De balkons zijn ingepast op een manier waardoor u als toekomstige bewoner optimaal kan genieten van het uitzicht.

De appartementen inclusief eigen parkeerplaats worden hoogwaardig afgewerkt met een combinatie van metselwerk en hout. Daarnaast worden deze voorzien van kunststof kozijnen, een lucht-water-warmtepomp en ventilatie met warmte-terug-winning.

Contact met de makelaar

Verkaveling

Het plan De Bovenhof bevindt zich in de groene oase van het plangebied van De Bovendonken, wat ligt aan de westzijde van het dorp Hoeven. Het plangebied is gebaseerd op het gedachtegoed van bouweilanden omringd door het groen. Er worden vier eilanden gecreëerd met in totaal 19 appartementen van De Bovenhof en 36 grondgebonden woningen van De Bovendonken. De samenhang tussen de bebouwing wordt aangegaan door de materiaalkeuzes, waardoor het plangebied één geheel vormt.

Informatie woningen De Bovendonken

Locatie

Uitkijkend over het groen van het plangebied krijgt u het gevoel van landelijk wonen en toch woont u dicht bij alle voorziening van Hoeven. Op loop- en fietsafstand zijn al vele voorzieningen te bereiken. Denk aan de winkels, supermarkt, maar ook horeca of een wandeling in het Pagnevaartbos. Tot slot ligt op korte afstand Etten-Leur en een aantal grotere steden, welke goed bereikbaar zijn via de A58 en het openbaar vervoer.

Planning

Tot en met voorjaar 2023
Bouwrijp maken door gemeente Halderberge

Mei 2023
Start verkoop appartementen De Bovenhof

November 2023
De bouw is gestart!

Architectuur

Het plan De Bovenhof bevindt zich in het groene plangebied van De Bovendonken, wat ligt aan de westzijde van het dorp Hoeven.

Natuurinclusief bouwen

De gemeente Halderberge heeft voor deze woonwijk een visie gevormd waarbij er veel ruimte voor de natuur aanwezig is.

Energiezuinigheid en duurzaamheid

Uiteraard worden de appartementen gebouwd volgens de laatste standaarden op het gebied van energetische regelgeving.

Interesse?

Heeft u interesse in dit project? Maak een account aan via de onderstaande knop en neem contact op met een van de makelaars!

INSCHRIJVEN